www.ithominews.blogspot.com

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ : ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΠΟΥ ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ !!!


Αυτή η υπέροχη φωτογραφία που μας έρχεται από το παρελθόν , αυτή η λυτή φωτογραφία που έχει μια απίστευτη αισθητική μας άγγιξε την ελληνική ψυχή μας καθώς είμαστε ακόμα μαθητές !!! Μια φωτογραφία η οποία μας κάνει να νοσταλγούμε τα αυτονόητα ... δείτε αυτά τα πρόσωπα , δείτε αυτήν την υπέροχη αίθουσα !!!!
Άνθρωποι λυτοί , άνθρωποι που σίγουρα είχαν και αυτοί δυσκολίες , ίσως και μεγαλύτερες από τις δικές μας , όμως είχαν κάτι από Ελλάδα πάνω τους ... φτωχοί αλλά Έλληνες !! Δυστυχώς θα περάσουμε στο σήμερα... ένα σήμερα που εθνικά σύμβολα και ηθικές αξίες μένουν εκτός , ένας λαός που έχασε το πιο υπέρτατο ιδανικό που θα πρέπει να μας ενώνει όλους , το ιδανικό αυτό λέγεται "ΕΛΛΑΔΑ" ... 

Σήμερα αν κάνουμε τέτοιον στολισμό στην τάξη θα ξεσηκωθούν διάφοροι "προοδευτικοί" μισέλληνες της οπισθοδρομικότητας που θυμίζουν τους νεότουρκους, είναι οι άνθρωποι αυτοί που μας πήγαν πνευματικά πολλά χρόνια πίσω με τις αντεθνικές τους ιδεολογίες ... άνθρωποι οι οποίοι δεν έχουν συναισθήματα και αξίες , άνθρωποι προοδόπληκτοι και τσιράκια της παγκοσμιοποιήσης που εμφανίζονται με το προφιλ του "προοδευτικού" και πολεμάνε τέτοιες διαχρονικές αξίες ! 
Υ.Γ: Όσο φλύαρος κι αν είμαι , όσο κι αν κουράζω ποτέ δεν θα σταματήσω να βροντοφωνάζω ... είμαι ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ !!! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου