www.ithominews.blogspot.com

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΙΣΗ ΑΞΙΩΝ

Τα μαθήματα μίσους και εμφυλίων δράσεων στα παιδιά , τα δίνουν οι μεγάλοι . Εσείς που κατηγορείτε τα παιδιά για τη στάση τους είστε εκείνοι που τα γαλουχήσατε στην άκριτη αντίδραση και όχι στην κριτική σύνθεση. Ιδιαίτερα μια κάστα πολιτών , πολιτικών , δημοσιογράφων, συνδικαλιστών , γονέων και εκπαιδευτικών τα δίδαξαν με τις πράξεις και το παράδειγμά τους στην απαξίωση κάθε θεσμικής λειτουργίας και δημοκρατικής συνεργατικής λειτουργίας της κοινωνίας.
Στη χώρα μας κυριάρχησε η βίαιη φρασεολογία και όχι ο λόγος , οι βίαιες πράξεις και όχι οι δημιουργικές δράσεις , ο εγωισμός και όχι η συνεργασία , η απαξίωση του ανταγωνιστή και όχι ο τίμιος ανταγωνισμός , το ψέμα και όχι ο ρεαλισμός. Εσείς που διδάξετε την κοινωνική τρομοκρατία και διαιρέσατε τους πολίτες με ψευτοταμπέλες όπως οι κλέφτες , οι πλούσιοι , οι βιομήχανοι , οι δημόσιοι υπάλληλοι , οι ιδιώτες , οι φασίστες , οι εθνικόφρονες , οι δοσίλογοι , οι γερμανοτσολιάδες , στα τέσσερα και με συνθήματα μίσους τσουβαλιάσατε άκριτα ομάδες και όχι πρόσωπα , εσείς έρχεστε τώρα να κρίνετε τους νέους. Εσείς που τους διδάξατε το ψέμα και την έλλειψη σεβασμού περιμένετε την αλήθεια και το σεβασμό? Εσείς που διδάξετε τις καταλήψεις των δημόσιων χώρων και την ανομία στα πανεπιστήμια τώρα ζητάτε την ορθολογική λειτουργία. Εσείς που κάνατε ήρωες τον Ρουβίκωνα και τον Κουφοντίνα δημιουργείτε εστίες βίας και όχι δημιουργίας .
Εσείς καταστρέφετε τη νέα γενιά κάνοντας καριέρες πάνω στο πτώμα της χώρας ενώ τα παιδιά σας τα οδηγείτε σε άλλους δρόμους και περιβάλλοντα.
Το επάγγελμα σας είναι ΔΙΧΑΣΤΕΣ. Μάχαιραν έδωσες , μάχαιραν θα λάβεις. Καλημέρα !!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου