www.ithominews.blogspot.com

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

ΣΤΗΡΙΞΕ την ΕΛΛΑΔΑ !!!Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού (Κ.Ε.Π.) ΜΟΣΧΑΣ


Μόσχα, 12 Φεβρουαρίου 2020
Αγαπητοί φίλοι,
1/ Το Κέντρο Ελληνικού Πολιτισμού (Κ.Ε.Π.) είναι στην ευχάριστη θέση να σάς προσκαλέσει στη συναυλία του Έλληνα συνθέτη και κιθαρίστα Θανάση Καραμίντζιου, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2020, ώρα 21.00, στο «Zona Tango», επί της οδού: 3, Bolshoy Spasoglinishchevskiy pereylok, stoenie 5, metro station “Kitay Gorod”.
foto_20_bdeeb3bc 
Πρόγραμμα συναυλίας
A' μέρος: Δίσκος «Errante» σε ύφος τανγκό και βαλς, με κινηματογραφική ατμόσφαιρα και ελληνικά στοιχεία. 
Β’ μέρος: Γνωστά τανγκό σε αυτοσχέδια διασκευή, καθώς και αυτοσχέδιες συνθέσεις τανγκό για χορό.

Mουσικοί:
Θανάσης Καραμίντζιος - κιθάρα, φωνή
Marina Vishnyakova - βιολί
Sima Kuvshinnikova – βιολοντσέλο
«Ο συνθέτης Θανάσης Καραμίντζιος κινείται με εκφραστική ευελιξία, πλάθοντας εύκολα διάφορα στοιχεία του τάνγκο, σαν να ζούσε στην Αργεντινή την περίοδο της ακμής αυτού του είδους μουσικής. Οι σχέσεις του με τον ρυθμό και τη μελωδία αυτού του «υψηλού» λαϊκού χορού, η ιστορία του οποίου στην Ελλάδα συμπληρώνει πάνω από ογδόντα χρόνια, εμπνέουν, γοητεύουν και ικανοποιούν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ακροατές, καθώς και τους ίδιους τους χορευτές …» - Κυριάκος Γκουβέντας, βιρτουόζος βιολιού.              
 foto_21_5f188103
Θανάσης Καραμίντζιος συνθέτης, κιθαρίστας:
Γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1981. Σπούδασε πολιτικός μηχανικός και εργάστηκε στο αντικείμενο αυτό. Ζούσε για χρόνια στο Βερολίνο, όπου είχε γράψει μουσική για θέατρο (παράσταση “Der Rächer” του Edgar Wallace στο ACUD THEATER BERLIN (θεατρική ομάδα apT του πανεπιστημίου Humboldt του Βερολίνου)) και είχε εμφανιστεί με το εκεί συγκρότημά του σε συναυλιακούς χώρους, μπαρ και θέατρα του Βερολίνου και της Βουδαπέστης, όπως και στο “Karneval der Kulturen” 2015, το μεγαλύτερο open air festival του Βερολίνου. Από το 2017 έως το 2018  με το ελληνικό του συγκρότημα ΕRRANTE είχε συναυλίες στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, παρουσιάζοντας τη δική του συλλογή.
Το Φθινόπωρο του 2017 και την Άνοιξη του 2018 ο Θανάσης Καραμίντζιος σε συνεργασία με Ρώσους μουσικούς έλαβε μέρος σε συναυλίες σε όμορφες και δημοφιλείς αίθουσες εκδηλώσεων «More vnytri» και Γκαλερί «Belyaevo» της Μόσχας, στο «Gryboedov Club» της Αγίας Πετρούπολης, στην αίθουσα τελετών του Κρατικού Γλωσσολογικού Πανεπιστημίου της Μόσχας, καθώς και στην Πρεσβεία της Ελλάδας στη Μόσχα. Η μουσική του Θανάση συνοδευόταν από χορούς, σε χορογραφία της Όλγας Πσενίτσινα, μιας χορογράφου του Θεάτρου Μπολσόι της Μόσχας.       
Με τον Έλληνα μουσικό Αθανάσιο Καραμίντζιο μάς συνδέει παλαιότερη φιλία και συνεργασία από το Νοέμβριο του 2017, όταν οργανώσαμε, στο πλαίσιο της ΗΜΕΡΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ στο Κρατικό Γλωσσολογικό Πανεπιστήμιο της Μόσχας,  συναυλία του συνθέτη «Ήχοι Ελλάδας» (αναλυτικότερα για την από 10/11/2017 συναυλία δύνασθε να αντλήσετε στο Δικτυότοπο του Κ.Ε.Π.:
 foto_24_72ab6fa5
Περισσότερες πληροφορίες για τη συναυλία και τους τρόπους αγοράς εισιτηρίων δύνασθε να αντλήσετε από την ιστοσελίδα του «Zona Tango»: https://www.facebook.com/events/2837714622933570/
Σας περιμένουμε!
Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2020, 21.00
«Zona Tango»
3, Bolshoy Spasoglinishchevskiy pereylok, stoenie 5,
metro station Kitay-gorod
foto_23_d9484687
Bezymyannyy_5
Москва, 12 февраля 2020г.                                                                                               Μόσχα, 12 Φεβρουαρίου 2020

ПОДДЕРЖИ ГРЕЦИЮ !!!
ΣΤΗΡΙΞΕ την ΕΛΛΑΔΑ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου